Burgundy lace top.

19.11.16

Top - Ppz
Cardigan - Sammydress
Jeans - Bershka
Boots - Zara
Скоро наступит вечер субботы. Я дома, но надо еще сходить по делам. На улице кажется потеплело сегодня. Даже не знаю, мне так нравился снег и все как в сказке. А сейчас грязь и слякоть. Но ничего скоро я выздоровею и будет все лучше. Вчера у меня был крутой день. Мы с подружкой ходили с утра в пиццерию и вечером смотрели телешоу и было весело. 
Мне очень понравился этот бордовый бра, но на улице я не могла в нем сделать снимки - понятное дело. Поэтому фотографии в здании. Как вам мой макияж? Мне кажется я давно не делала такой сильный мейк.
Soon will come Saturday night. I'm home, but we have to go on business. The street seems warmer now. I do not know, I like so much snow and all like a fairy tale. Now the mud and slush. But nothing I recover soon and will get better. Yesterday I had a cool day. We went with a friend in the morning in a pizzeria, and in the evening and watched TV show was fun.
I really liked this burgundy bra, but on the street I could not take pictures in it - of course. Therefore, pictures in the building. How do you like my makeup? I think I have not made such a strong makeup.

You Might Also Like

3 коммент.

Popular Posts

Like us on Facebook

Featured post

Botanical Garden Kiev.

Dress - Zaful Boots - Zaful Сегодня прекрасное солнечное утро. У меня отличное настроение. На завтрак я ела торт с ч...

Instagram