Velvet bomber jacket.

10.11.16

Bomber jacket - Poppy Lovers
Sunglasses - Rosegal
Blouse - Second hand
Jeans - Bershka
Shoes - Converse
Всем доброе утро. Эта неделя довольно таки неплохо проходит для меня. Все время приподнятое настроение, а это уже чего то стоит. Не было времени писать посты, но вот наконец то я добралась сюда. Вчера ходили с подружкой в кафе и ели эклеры и пили какао и тд. Отличное времяпровождение я считаю.
Данная съемка мне очень нравится, я бы так ходила каждый день, но увы, на улице почти зима.. Смотрю ленту в инстаграм и кое-где снег уже идет. Снег - это единственное, что мне нравится в зиме. Хотя еще праздники!
Надо радоваться каждой мелочи, в последнее время я так и делаю. Этот бомбер просто находка, такой приятный, что его хочется гладить ахаха. Черная сумка с нашивками очень оригинальная, кажется я видела что то подобное но не помню где.
Good morning everyone. This week is a pretty good pass to me. All time high spirits, and that's what it is worth. There was no time to write posts, but finally I got here. Yesterday went with a friend in a cafe and eating eclairs and drank cocoa and so on. Great pastime, I think.
This shot I really like, I would go every day, but alas, in the street almost winter .. I watch the tape in instagram and in some places the snow is already underway. Snow - the only thing that I like in the winter. Although it is still holidays!
We should be happy every detail, lately I'm doing. This bomber simply find such a nice, that it wants to caress ahaha. Black bag with stripes is very original, I think I saw something like that but I do not remember where.

You Might Also Like

3 коммент.

  1. I am in love with this look and that bomber is beautiful!! :)

    http://sapphiresaysfashion.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  2. super:) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Featured post

Botanical Garden Kiev.

Dress - Zaful Boots - Zaful Сегодня прекрасное солнечное утро. У меня отличное настроение. На завтрак я ела торт с ч...

Instagram